recht door Marjolein Oonk-Pallandt

daar sta ik voor

Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan als advocaat in loondienst bij Nauta Dutilh (1991-1997) en AKD Prinsen Van Wijmen (1997-2001), was Marjolein in 2001 mede-oprichter van het kantoor Lawton Advocaten, waar zij als partner gewerkt heeft tot het moment dat zij in 2009 met een aantal kantoorgenoten het kantoor Lawwise Advocaten is gestart. Marjolein heeft een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel, dat al 25 jaar haar dagelijkse drijfveer vormt. Marjolein is duidelijk in haar aanpak en communicatie en streeft een open, gelijkwaardige relatie met de klant na, waarbij een heldere koers gericht op een optimale oplossing voorop staat. Met haar gezin maakt Marjolein graag mooie reizen en haar sociale leven speelt zich met kinderen die hockey spelen op hoog (landelijk) niveau in hoofdzaak af rondom het hockeyveld.

Marjolein
(M.C.J.) Oonk-Pallandt
advocaat-partner
moonk@lawwise.nl
 • 1991 - 1997 Nauta Dutilh
 • 1997 - 2001 AKD
 • 2001 - 2009 Lawton Advocaten
 • 2009 - heden Lawwise Advocaten
 •  
 • afgestudeerd in 1991 aan de Universiteit van Tilburg

  beëdigingsdatum: 23 april 1991

  aandachtsgebieden: ondernemingsrecht, insolventierecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht

  lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  lid Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten (VvA)
  lid Vrienden van Cobbenhagen (netwerk afgestudeerden UvT)

recht door Karst Folkerts

daar sta ik voor

Na zijn start bij middel-groot advocatenkantoor in de randstad La Gro Advocaten is Karst in 2006 naar het zuiden verhuisd. Eerst is Karst werkzaam geweest bij Lawton Advocaten, waarna hij in 2009 mede Lawwise heeft opgericht. Karst streeft ernaar om met klanten een langdurige relatie op basis van eerlijkheid en vertrouwen op te bouwen. De drijfveer van Karst is samen met de klant de juiste strategie te bepalen om een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen. Het voor klanten fungeren als sparringpartner geeft Karst voldoening. Karst heeft zijn studie gecombineerd met topsport. In zijn actieve tenniscarrière heeft Karst geleerd wat nodig is om een maximaal resultaat te halen. Hierbij zijn doorzettingsvermogen en relativering eigenschappen die onontbeerlijk zijn. Van deze ontwikkelde mentaliteit plukt Karst als advocaat dagelijks de vruchten.

Karst
(H.K.) Folkerts
advocaat-partner
kfolkerts@lawwise.nl
 • 2003 - 2006 La Gro Advocaten
 • 2006 - 2009 Lawton Advocaten
 • 2009 - heden Lawwise Advocaten
 •  
 • afgestudeerd in 2002 aan de Universiteit Leiden

  beëdigingsdatum: 28 februari 2003

  aandachtsgebieden: insolventierecht, ondernemingsrecht, (bestuurders) aansprakelijkheden, financiering, zekerheden & herstructureringen

  Lid vereniging Insolad (vereniging voor insolventierecht)

recht door Denise Huizer

daar sta ik voor

In 2011 heeft Denise de overstap gemaakt naar de advocatuur nadat zij eerst ruime juridische werkervaring heeft opgedaan in haar functie van bewindvoerder (vanaf 2006) schuldsaneringsregelingen en curator van kleine ondernemingen. Ook heeft Denise zich voordien als vrijwilliger ingezet bij de Rechtswinkel Rotterdam, waar zij particulieren begeleidde bij uiteenlopende juridische kwesties. Na haar start bij midden-groot advocatenkantoor DVAN Advocaten (Utrecht) heeft Denise in 2014 de overstap gemaakt naar Lawwise Advocaten. Denise is rechtdoorzee, doortastend en heeft een praktische inslag. De uitdaging in het werk ligt voor Denise in het zoeken van de verbinding tussen wat de klant wil en de mogelijkheden van het rechtssysteem. In haar vrije tijd maakt Denise graag mooie reizen naar verre oorden zoals: Indonesië, China, Vietnam, Thailand, Argentinië en Zuid-Afrika. Ook is Denise graag in beweging zoals bijvoorbeeld op de tennisbaan, met hardlopen, skiën of fitness.

Denise
(D.H.) Huizer
advocaat
dhuizer@lawwise.nl
 • 2006 - 2011 Van der Linden c.s.
 • 2011 - 2014 DVAN Advocaten
 • 2014 - heden Lawwise Advocaten
 •  
 • afgestudeerd op februari 2010 aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam

  beëdigingsdatum: 28 oktober 2011

  aandachtsgebieden: arbeidsrecht, beslag en executierecht, (bestuurders) aansprakelijkheden, financiering, zekerheden & herstructureringen, insolventierecht

  Lid vereniging voor arbeidsrecht (VvA)
  Stadscommissielid Giving Back Rotterdam
  City-coördinator Bites & Business Breda

recht door Amanda van der Pluijm-Joosen

daar sta ik voor

Tijdens haar HBO-rechten opleiding is Amanda in 2009 begonnen met werken bij Lawwise. Amanda vindt het fijn om mensen te kunnen helpen, het spreekt haar aan dat je voor ieder probleem een passende oplossing kan bedenken. Amanda vindt het belangrijk zich goed in te leven in haar cliënten en te communiceren in begrijpelijke taal. Amanda houdt van het maken van mooie reizen en lekker sportief bezig zijn onder andere in de sportschool.

Amanda
(A.G.M.A.) van der Pluijm-Joosen
juridisch medewerkster
avdpluijm@lawwise.nl
 • 2009 - heden Lawwise Advocaten
 •  
 • afgestudeerd HBO – Rechten
  momenteel student Rechten aan de Universiteit van Tilburg

  aandachtsgebieden: ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht en huurrecht

recht door Kirsten Heijboer

daar sta ik voor

Sinds 1 januari 2017 versterkt Kirsten als juridisch medewerkster met veel enthousiasme en gedrevenheid het team van Lawwise Advocaten. Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid te hebben behaald, rondde zij in 2016 de gespecialiseerde master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met succes af. Naast haar studie heeft zij meerdere juridische nevenfuncties bekleed. Gedurende haar student-stage bij een middelgroot advocatenkantoor werd het enthousiasme voor de toepassing van het recht in de praktijk aangewakkerd. Met haar rechtvaardigheidsgevoel en doorzettingsvermogen gaat zij dan ook tot het uiterste voor haar cliënt. Haar vrije tijd besteedt zij graag op het handbalveld of met dierbaren in een leuke stad en/of goed restaurant.

Kirsten
(K.) Heijboer
juridisch medewerkster
kheijboer@lawwise.nl
 •  

recht door Karin van der Pluijm

daar sta ik voor

In februari 2014 is Karin bij Lawwise begonnen als faillissementsmedewerkster, waarbij zij ondersteuning biedt in faillissementen en schuldsaneringen. Haar specialisme op het gebied van insolventies heeft zij opgedaan bij twee kantoren in Eindhoven, Holland Van Gijzen Advocaten & Notarissen en Holla Advocaten. In Breda heeft zij voordat ze bij Lawwise begon, twee jaar bij MannaertsAppels Advocaten gewerkt. Haar drijfveren voor het vak van faillissementsmedewerker zijn de afwisseling van de werkzaamheden omdat men alle werkzaamheden die in een bedrijf plaatsvonden, overneemt. Bovendien is het iedere keer een verrassing, bij wat voor bedrijf of privépersoon men binnenstapt. Karin luistert graag naar muziek zowel thuis als bij concerten, daarnaast is zij zowel passief als actief bezig met sport, naast fietsen en soms een tennispartij, speelt zij regelmatig golf op Landgoed Bergvliet.

Karin
(K.L.J.M.) van der Pluijm
faillissementsmedewerkster
kvdpluijm@lawwise.nl
 • 1999 - 2010 Holland van Gijzen Advocaten en Notarissen
 • 2010 - 2010 Deterink Advocaten
 • 2010 - 2012 Holla Advocaten
 • 2012 - 2014 MannaertsAppels Advocaten
 • 2014 - heden Lawwise Advocaten
 •  
 • HEAO Management Economie & Recht voor Onroerend Goed/ Makelaardij 1999
  Faillissementsrecht voor faillissementsmedewerkers beginnend en gevorderd
  Legal English

recht door Marjo van Gelderen – van Gelderen

daar sta ik voor

Marjo kan men omschrijven als creatief, gedreven, perfectionistisch, leergierig en strijdvaardig. Ze vindt het belangrijk te worden betrokken in het team waarbij alle kwaliteiten en kwantiteiten worden benut om gezamenlijk het uiteindelijke doel en optimale eindresultaat te behalen. Marjo heeft een muzikale (voor)opleiding gevolgd en klassiek piano gestudeerd. Muziek, zowel het beluisteren als het (be)spelen van o.a. de contrabas en/of piano tezamen met haar gezin is voor haar quality time en erg belangrijk. Daarnaast is ze het liefst creatief bezig in de ruimste zin des woords.

Marjo
(M.J.) van Gelderen – van Gelderen
faillissementsmedewerkster en financiële administratie
mvgelderen@lawwise.nl
 • 2005 - 2009 Lawton Advocaten
 • 2009 - heden Lawwise Advocaten
 •  
 • 2000 - Bedrijfsadministratie MKB
  2013 - CPO SFV faillissementen

recht door Femke van den Berg

daar sta ik voor

Na 11 jaar ervaring als o.a. secretaresse bij diverse accountantskantoren heeft Femke in 2014 de overstap gemaakt naar de advocatuur. Ze houdt van orde en structuur en het is haar uitdaging om tijdens hectische dagen bij een advocatenkantoor het hoofd koel te houden. Femke vindt het belangrijk alle cliënten te kennen en zij zal u dan ook altijd gastvrij ontvangen. Naast haar baan als office manager is Femke moeder van drie schoolgaande kinderen. Haar vrije tijd besteedt ze dan ook het liefst met haar kinderen. Ze is regelmatig in de keuken te vinden waar ze graag nieuwe recepten uit probeert.

Femke
(F.P.) van den Berg
office manager
fvdberg@lawwise.nl
 • 2003 - 2014 diverse accountantskantoren
 • 2014 - heden Lawwise Advocaten
 •  
 • HBO Schoevers, Office Management