Vacature gevorderd advocaat-stagiair(e) en advocaat-medewerker

Lawwise groeit! Ben jij een ambitieuze advocaat (met een (vrijwel) afgeronde beroepsopleiding en tenminste drie jaar ervaring) of de advocaat met meerdere jaren praktijkervaring die met ons mee wil groeien? Dan maken wij graag kennis met jou. Bij Lawwise zoeken we een ondernemende en ambitieuze advocaat die (fulltime of parttime) ons team in Breda komt versterken.

Jouw kwaliteiten

- een verantwoordelijke en betrokken houding
- geloof in je eigen kunnen en de ambitie iedere dag beter te worden
- een prettige persoonlijkheid met relativeringsvermogen
- (belangstelling in het opbouwen van) een praktijk op het gebied van ondernemingsrecht (in de ruime zin van het woord), insolventierecht en/of arbeidsrecht
- een bijdrage in de verdere ontwikkeling en uitbouw van kantoor op een vlak dat bij jou past

 Wat bieden we?

- een goede work-life balance

- een ingerichte werkplek op ons moderne kantoor
- ervaren collega's die bereid zijn werk te delen en je bij zaken te betrekken
- ruime mogelijkheden tot flexibel werken (fulltime of parttime)
- een basissalaris, aangevuld met een deel van de winst die jij genereert: bij een betaalde omzet boven een afgesproken kostprijs (salaris + pro rate parte bijdrage in kosten kantoor) is een percentage van jouw omzet direct voor jou

 Voordelen 

- je bepaalt zelf of je meer of minder uren maakt en jouw work/life balance
- werken in de advocatuur indien gewenst te combineren met andere bezigheden die jouw leven verrijken (gezin, promoveren, (top)sport, andere ondernemingsactiviteiten etcetera).
  

Solliciteren

Ben jij die ondernemende advocaat-medewerker die met ons mee wil groeien? Laat het ons weten via Marjolein Oonk (moonk@lawwise.nl). Dan maken wij graag kennis met jou.