Rechtdoor
en scherp

Rechtvaardig op de inhoud, gelijkwaardig in de relatie en gedreven in de aanpak: dát is Lawwise.
lees meer >

Wij zijn normaal bereikbaar

Ook wij van Lawwise Advocaten vinden de gezondheid en veiligheid van onze cliënten en medewerkers erg belangrijk. Om die reden werken alle medewerkers op dit moment zo veel mogelijk thuis en beperken wij de contacten en afspraken tijdelijk tot een minimum.
lees meer >

Vacature advocaat-medewerker ondernemingsrecht

Lawwise groeit! Ben jij een ambitieuze advocaat (met een (vrijwel) afgeronde beroepsopleiding en tenminste drie jaar ervaring) die met ons mee wil groeien? Dan maken wij graag kennis met jou. Bij Lawwise zoeken we een ondernemende en ambitieuze advocaat die (fulltime of parttime) ons team in Breda komt versterken.
lees meer >

Actueel

Twee weken geleden plaatsten wij een artikel waarin uitspraken over huurprijsvermindering voor horecaondernemers als gevolg van de coronacrisis zijn besproken.
lees meer >

rechtdoor scherp te zijn

Onze drie kernwaarden zijn rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en gedrevenheid. Het streven naar rechtvaardigheid is onze drijfveer. Gelijkwaardigheid vinden wij belangrijk in een relatie tussen advocaat en cliënt. Wij streven dit na door eerlijk en transparant te zijn. Ook wanneer dit niet in ons eigen belang is. Gedreven is hoe wij werken. Deze manier van werken maakt het verschil. Cliënten die met ons werken waarderen dit. 

Lees meer >

rechtvaardig op de inhoud

Rechtvaardigheid is onze drijfveer.
Lees meer >

gelijkwaardig in de relatie

Lawwise streeft een gelijkwaardige relatie met haar cliënten na, omdat het onze overtuiging is
Lees meer >

gedreven in de aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door gedrevenheid, passie en volharding.
Lees meer >